Препарат от влечуги (рептилии) е бил продаван като средство срещу

...
Препарат от влечуги (рептилии) е бил продаван като средство срещу
Коментари Харесай

Продавали рептилски лек срещу COVID-19 в Москва

Препарат от влечуги (рептилии) е бил продаван като средство срещу COVID-19 в московска аптека, предаде лайф.ру.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11236
Служители на федералния орган за контрол върху търговския оборот на лекарствените средства са извършили проверка по сигнал в търговския обект, разположен в центъра на руската столица.

" В хода на проверката са били закупени няколко опаковки от препарат, рекламиран като лекарство срещу коронавирусната инфекция. На този етап извършеният от нашите колеги анализ сочи, че така нареченият медикамент е съдържал екстракт от рептилии и неустановена течност ", са посочили от институцията.

Сътрудниците на търговския обект са заявили, че рептилският " лек " е бил имуностимулант и неговото предназначение е било единствено и само засилване на на съпротивителните сили на човешки организъм.

Думите на аптекарите не са смилили чиновниците и магазинът е бил затворен.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11236  Четири нови случая на Covid-19 в Сливенско за денонощие Четири нови случая на Covid-19 в Сливенско за денонощие  Как да се пазим от COVID-19: Търсете дезинфектанти, които съдържат най-малко 70% алкохол и са в течно положение, а не гел Как да се пазим от COVID-19: Търсете дезинфектанти, които съдържат най-малко 70% алкохол и са в течно положение, а не гел  За пръв път от 3 месеца - Словакия разгласи рекорден брой на новoзаразени с COVID-19 За пръв път от 3 месеца - Словакия разгласи рекорден брой на новoзаразени с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР