Премиерът Борисов посети завод в Пловдив, в който се произвеждат

...
Премиерът Борисов посети завод в Пловдив, в който се произвеждат
Коментари Харесай

Борисов: Дай Боже до две седмици да намалят числата на заразените с COVID-19

Премиерът Борисов посети завод в Пловдив, в който се произвеждат машини за тестване на ваксини за коронавируса.

С него бяха вицепремирът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и министърът на икономиката Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 г. в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин.

" Влагаме огромни усилия в здравеопазването, дай Боже до две седмици да намалят числата на заразените ", каза премиерът Бойко Борисов по време на инспекцията, която бе излъчена в неговия Фейсбук.

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посочи, че в България се казва на хората да се спазват мерките, но при черния петък те са счели за необходимо да напазаруват.

" Винаги питаме как е в другите държави, за да може българите да чуят ", коментира той.

" Дай Боже до две седмици да намалеят числата. За това влагаме огромни усилия в здравеопазване. Този месец ще минем 70-80 млн. лв. за хората на първа линия. Плюс парите за " Ремдесивир " допълнително, които дадохме, над 100 млн. и кусур са отишли този месец само за здравеопазването, при 10 % данък ", каза премиерът.

Той обърна внимание, че няма КПП-ата и хората могат да се разходят в планината и в парка.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15917  Д-р Халил: Хората да потърсят лекарска помощ, в случай че признаците не отминават до 6-7 ден

Д-р Халил: Хората да потърсят лекарска помощ, в случай че признаците не отминават до 6-7 ден  Велев: Налице е спад от -8.5% на Брутният вътрешен продукт. Такъв не сме имали през това столети Велев: Налице е спад от -8.5% на Брутният вътрешен продукт. Такъв не сме имали през това столети  Ректорът на МУ: По-строгите ограничения избавят, до момента в който няма ваксина Ректорът на МУ: По-строгите ограничения избавят, до момента в който няма ваксина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР