Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов: Ако всичко е наред, на 21 декември отваряме всичко

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и министърът на труда и социалната политика Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е посетиха модерен хлебозавод.

Те разговаряха с управата и работниците там.

Премиерът Борисов заяви, че се действа за мерките и до момента са дадени над 1 млрд. лева, а най-добрата антикризисна мярка е на 21 декември да се отвори всичко поетапно.

" Решението е или заедно се справяме, или фалит. Броят на оздравелите вече е много. Ваксините ги очакваме, който пожелае може да се ваксинира доброволно и продължава да работа. Няма как да не се работи и някой да плаща 80 на 0 заплатите и за всеки бизнес. Много е популистко, много е хубаво, но не може по друг начин “, каза премиерът.

„ Ние продължаваме с мерките, няма да оставим бизнеса. На 14-ти, ако цифрите са такива, ще отворим детските градини и яслите, но това е под условие. На 21 пускаме и другото “, заяви Борисов.

„ Докторите се научиха, лекуват и това трябва да е мярката “, добави Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Премиерът напомни, че сега докато върви пандемията трябва да се подпомага бизнеса, а след това да се работи на пълни обороти.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16363  В няколко лечебни заведения в Бургас ще бъде уголемен потенциал за лечение на заболели от ковид В няколко лечебни заведения в Бургас ще бъде уголемен потенциал за лечение на заболели от ковид  Южна Корея и Япония хвърлят армията против ковид Южна Корея и Япония хвърлят армията против ковид  Проф. Костов: Няма да успеем да победим изцяло вируса Проф. Костов: Няма да успеем да победим изцяло вируса
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР