През това лято всеки трети българин ще мисли как да

...
През това лято всеки трети българин ще мисли как да
Коментари Харесай

Всеки трети българин това лято ще мисли как да си намери работа

През това лято всеки трети българин ще мисли как да си намери работа.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9326
А две трети смятат работата си за застрашена, показват даните от проучване на най-голямата българска платформа за обяви.

Ситуацията с COVID-19 тази година пренастройва намеренията както на младите специалисти, така и на доказаните професионалисти. Огромната част - 55% от работещите, са изправени пред несигурност в кариерен план и, макар че лятото обичайно е сезонът за почивки и пътувания, тази година вместо това 35% от българите ще мислят как да намерят нова работа.

Коронавирусът е засегнал в най-голяма степен работата на служителите в обслужващия сектор. 62% от чиновниците и 54% от хората на ръководни длъжности смятат, че работата им е застрашена, предаде БНР.

Засегнати от кризата са повече жените, отколкото мъжете.

Разликата между заплащането на мъже и жени продължава

Проучването е международно и е проведено сред 11 000 души в 15 държави.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9326  Ограничават посетителите на Мачу Пикчу след отварянето му през юли Ограничават посетителите на Мачу Пикчу след отварянето му през юли  Затварят група в детска градина в Смолян, дете на 6 години е с ковид Затварят група в детска градина в Смолян, дете на 6 години е с ковид  Дезинфекцират цялото търговищкото село Подгорица Дезинфекцират цялото търговищкото село Подгорица
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР