През последните 24 часа Босна и Херцеговина потвърди отново рекорден

...
През последните 24 часа Босна и Херцеговина потвърди отново рекорден
Коментари Харесай

Босна и Херцеговина отново с рекорден брой новозаразени с коронавирус

През последните 24 часа Босна и Херцеговина потвърди отново рекорден брой нови случаи на коронавирус - 346 след вчерашните 324, предаде Танюг.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10724
Главни огнища на епидемията са Сараево и Баня Лука, двата най-големи града в страната. От новите случаи 146 са в Република Сръбска, 197 в Мюсюлманско-хърватската федерация и 3 в неутралния район Бръчко.

223 новозаразени с коронавирус за денонощие в Босна и Херцеговина

През последното денонощие са починали 6 пациенти с COVID-19 - двама в Република Сръбска и 4 в Мюсюлманско-хърватската федерация.

Досега в Босна и Херцеговина са направени около 127 000 теста, а общият брой на заразените от началото на епидемията достигна 9 468.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10724  Продължава дезинфекцията на публични пространства в столицата Продължава дезинфекцията на публични пространства в столицата  Служител на Община Сандански е с COVID-19 Служител на Община Сандански е с COVID-19  Починалите от COVID-19 в Иран надвишиха 15 хиляди души Починалите от COVID-19 в Иран надвишиха 15 хиляди души
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР