През последното денонощие са изследвани две проби за наличие на

...
През последното денонощие са изследвани две проби за наличие на
Коментари Харесай

В Хасково са взети едва две проби за коронавирус

През последното денонощие са изследвани две проби за наличие на коронавирусна инфекция на територията на област Хасково. Това съобщиха от Областната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8558
Пробите са взети от пациенти на МБАЛ Хасково и са отчели отрицателен резултат. Случаите там са 27. Има един починал.

Добрите новини продължават: 10 нови случая на COVID-19 у нас, 18 са излекувани

А за изминалото денонощие в страната са регистрирани едва 10 нови случая на коронавирус. Това се определя като положителна тенденция за намаляване разпространението на COVID-19.

Иначе общият брой е 2443. 130 са починалите, за жалост. Излекуваните са 880. Продължава тестването във всички лаборатории в страната.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8558  Отменят карантината в разградското село Ясеновец Отменят карантината в разградското село Ясеновец  Над 46 000 души са умряли в Обединеното кралство от COVID-19 Над 46 000 души са умряли в Обединеното кралство от COVID-19  14 % от родителите изпратиха през днешния ден децата си на детска градина в София 14 % от родителите изпратиха през днешния ден децата си на детска градина в София
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР