През последните 24 часа още 79 души са починали от

...
През последните 24 часа още 79 души са починали от
Коментари Харесай

Броят на заразените с COVID-19 в Турция достигна 18 135 души

През последните 24 часа още 79 души са починали от коронавируса в Турция, с което общият броя на жертвите на COVID-19 в страната достигна 356 души, съобщи турският министър на здравеопазването Фахреттин Коджа, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3847
Общият брой на заразените е достигнал 18 135 души.

Лечение на коронавирус с кръвна плазма от оздравели пациенти ще се прилага В Турция

Днес са били направени 18 757 теста, при което са били установени 2 456 нови случая на зараза с коронавируса. Броят на пациентите в интензивни отеделения е 1 101 души, а интубираните пациенти са 783, според данни на здравното министерство. Общият брой на излекуваните пациенти досега е 415.

Министър Коджа съобщи, че има 82-ма новоизлекувани пациенти. Министърът посочи, че днес са били направени с 4000 повече тестове от вчера, като броят на позитивните случаи е намалял спрямо броя на тестовете.

Коджа каза, че 82 процента от починалите от коронавируса през последните 24 часа са хора на възраст над 60 години.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3847  Мораториум върху заемите не се планува, разкри вицепремиерът Дончев Мораториум върху заемите не се планува, разкри вицепремиерът Дончев  Икономист посъветва: По-малко харчете, повече спестявайте Икономист посъветва: По-малко харчете, повече спестявайте  Броят на умрелите в Италия от ковид пораства, а този на новите случаи не се трансформира Броят на умрелите в Италия от ковид пораства, а този на новите случаи не се трансформира
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР