През последните 24 часа в Северна Македония са регистрирани 21

...
През последните 24 часа в Северна Македония са регистрирани 21
Коментари Харесай

Нови 21 заразени с коронавирус в Северна Македония

През последните 24 часа в Северна Македония са регистрирани 21 нови случая на заразени с коронавирус и 17 излекувани пациенти, предаде агенция МИА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8495
Общият брой на заразените от началото на епидемията достигна 1999, от които 1439 са излекувани, 113 са починали, а активните случаи в момента са 447.

През последните 24 часа са направени 258 теста за коронавирус, включително 13 в рамките на скрининг тестовете на персонала на детските градини.

Здравният министър Венко Филипче предупреди, че коронавирусът не е изчезнал и няма да изчезне, докато има хора, нарушаващи предпазните мерки.

" Ефективността на мерките зависи изцяло от гражданите. Трябва да приемем, че това е нов начин на живот ", подчерта министърът, цитиран от БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8495  Френската издателска промишленост е мощно наранена от пандемията Френската издателска промишленост е мощно наранена от пандемията  Европейските страни не са единомислещи за възобновяването на несъществените пътувания до Европейски Съюз Европейските страни не са единомислещи за възобновяването на несъществените пътувания до Европейски Съюз  Италия наема 60 000 доброволци, които да оказват помощ да хората да съблюдават обществена отдалеченост Италия наема 60 000 доброволци, които да оказват помощ да хората да съблюдават обществена отдалеченост
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР