Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик

...
Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик
Коментари Харесай

Лекарят на Белия дом: Президентът се чувства добре

Президентът Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския се чувства много добре и не е имал температура през последните 24 часа, заяви на специален брифинг днес лекарят на Белия дом Шон Конли.

Медикът добави, че е изключително доволен от напредъка на Тръмп, предаде Ройтерс. По думите на лекаря му президентът няма затруднено дишане. Той е наблюдаван внимателно за усложнения, но не е на кислород.

Според лекуващия екип Тръмп е попитал за хидроксихлорокин, но не го лекуват с него. Планирано е петдневно лечение с ремдесивир. Самият Тръмп казал на лекарите, че се чувства в състояние да напусне клиниката още днес.

Д-р Конли обаче уточни, че не може да посочи срок за изписването на Тръмп от болницата.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12813  Иран разгласи нови ограничения против ковид Иран разгласи нови ограничения против ковид  Д-р Симидчиев: Поне 10 000 оздравели от COVID-19 у нас могат да спасят живот като дарят кръвна плазма Д-р Симидчиев: Поне 10 000 оздравели от COVID-19 у нас могат да спасят живот като дарят кръвна плазма  Си Цзинпин пожела бързо излекуване на Доналд Тръмп и брачната половинка му Си Цзинпин пожела бързо излекуване на Доналд Тръмп и брачната половинка му
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР