Президентът социалист Николас Мадуро и опозиционният лидер Хуан Гуайдо постигнаха

...
Президентът социалист Николас Мадуро и опозиционният лидер Хуан Гуайдо постигнаха
Коментари Харесай

Мадуро и Гуайдо се споразумяха за борба с коронавируса във Венецуела

Президентът социалист Николас Мадуро и опозиционният лидер Хуан Гуайдо постигнаха споразумение за съвместна борба срещу новия коронавирус във Венецуела, предаде Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8822
Според документ, който бе прочетен по държавната телевизия от министъра на комуникациите и информацията Хорхе Родригес, Мадуро и Гуайдо ще търсят заедно средства за финансиране на отговора на епидемията в обхванатата от тежка криза страна.

Мадуро заяви, че колумбийският президент Дуке е наредил Венецуела да бъде заразена с коронавирус

Те ще бъдат подпомагани от Панамериканската здравна организация, която потвърди новината, но не даде подробности.От лагера на Гуайдо също потвърдиха споразумението.

Венецуелският министър на комуникациите и информацията съобщи още за рекорден дневен ръст на броя на заразените с коронавируса в страната, предаде ТАСС.

През последното денонощие във Венецуела са били потвърдени 156 нови случая. С това общият брой на заразените в страната вече е 1819.

Повечето от новите случаи са внесени от съседни държави, отбеляза Родригес.

18 заразени с коронавируса във Венецуела са починали, а 334 са оздравели.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8822  Латвия смъкна 14-дневната карантина за България и още 19 страни Латвия смъкна 14-дневната карантина за България и още 19 страни  Китай е записал единствено един нов случай на заразяване с ковид Китай е записал единствено един нов случай на заразяване с ковид  Над 377 000 умряли от ковид по света Над 377 000 умряли от ковид по света
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР