Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Повечето случаи на COVID-19 в САЩ се дължат на повечето тестове

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския отдаде неотдавнашното увеличение на броя на инфекциите с Covid-19 в няколко американски щата на напредналите възможности за по-масирано тестване, като в същото време нарече ситуацията " нож с две остриета ", имайки предвид икономическата и пазарната реакция в страната, предаде БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9341
" Тестовете ни са толкова повече и по-напреднали от всяка друга страна (свършихме чудесна работа относно това!), че показват и повече случаи на заразени. Без тестване или слабо тестване, ние бихме показвали много малък брой случаи. Тестването е " двуостър нож " - кара ни да изглеждаме зле, но е добре да имаме повече тестове!!! ", написа Тръмп в Туитър.

COVID-19 и протестите принуждават Тръмп да пренастрои кампанията си

По-рано днес икономическият съветник на Белия дом Лари Къдлоу заяви, че капацитетът за тестване в САЩ е разширен " стократно " от март насам.

Директорът на Националния икономически съвет на САЩ също така посочи, че Белият дом " не вярва ", че наскоро регистрираните увеличения на броя на коронавирусните инфекции в няколко щата представляват втора вълна. Изказвайки се за телевизия Fox News, той добави, че макар да " не омаловажава " ситуацията, това е " нещо, с което трябва да свикнем " и че това е " контролируемо ".

Къдлоу подчерта, че редовно се консултира с медицински експерти и че смята, че покачването на случаите с коронавирус в щати като Тексас, Флорида, Калифорния и други представляват " сравнително малки изключения ". Той също така отбеляза, че нивото на смъртност все още " остава ниско ".

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9341  Подобрява се положението на инфектираните с Covid-19 медици в Сливен Подобрява се положението на инфектираните с Covid-19 медици в Сливен  Проучване: Китай се е справил по-добре от Съединени американски щати в битката с ковид Проучване: Китай се е справил по-добре от Съединени американски щати в битката с ковид  В Босна и Херцеговина има 38 нови случая на COVID-19 В Босна и Херцеговина има 38 нови случая на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР