Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръм оптимист относно ваксината срещу коронавируса

Президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския изрази оптимизъм относно евентуална ваксината срещу коронавируса, като каза, че се надява, че такава ще има до края на годината, а може би и преди това, предаде БТА, цитирайки АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8056
" Мислим, че ще имаме много добри резултати бързо. Надяваме се да имаме до края на годината ваксина, а може би и преди това. Правим зрелищен прогрес ", обяви Тръмп и изтъкна, че има международно сътрудничество по въпроса.

Малко след това обаче на ежедневния си брифинг Тръмп посмекчи оптимизма си. Той каза: " Не искам хората да си помислят, че всичко зависи от една ваксина, но евентуална ваксина би била нещо страхотно. Бих искал да съм ясен: ваксина или не, ние ще се завърнем ", добави той, визирайки протичащото в страната излизане от изолацията, наложена заради новия коронавирус.

Той каза, че би искал училищата в страната да подновят работа през есента, допълва Ройтерс.

Тръмп заяви, че правителството ще инвестира във всички водещи кандидати за ваксина за коронавируса и добави, че списъкът в тази насока е стеснен до 14 възможности, предаде Ройтерс. Плановете са той да бъде стеснен още повече.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8056  Ирландия стартира от понеделник последователно да смекчава рестриктивните мерки поради ковид Ирландия стартира от понеделник последователно да смекчава рестриктивните мерки поради ковид  Бразилският министър на опазването на здравето подаде оставка след единствено няколко седмици на поста Бразилският министър на опазването на здравето подаде оставка след единствено няколко седмици на поста  Лек спад на умрелите от COVID-19 в Италия за последното денонощие Лек спад на умрелите от COVID-19 в Италия за последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР