Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп ще поиска още пари от Конгреса за дребния бизнес, ако средствата свършат

Президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви днес, че ще поиска от Конгреса още пари за заеми за малките компании, които се борят с последиците от коронавируса, ако 349-те милиарда долара, предвидени за фискални стимули свършат, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4149
" Незабавно ще поискат от Конгреса още пари в подкрепа на дребния бизнес(...) ако предвидените пари свършат, " написа в Туитър Тръмп.

Пускането в действие на спасителния фонд за дребния бизнес не тече гладко от самото му начало в петък сутринта.

Десетки хиляди компании заляха банките, банкерите се оплакват, че нямат достъп до системата на Службата за дребния бизнес, а министерството на финансите все още уточняваше указанията и формулярите в петък следобед.

САЩ се готви да препоръча носенето на маски

От петък вечерта банките са отпуснали над 17 000 заеми за около 5,4 милиарда долара по програмата, написа в Туитър администраторът на Службата за дребния бизнес Джовита Карандза.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4149  Проф. Габровски се разплака поради доброволец в Проф. Габровски се разплака поради доброволец в " Пирогов " - момче, израснало в обществен дом  Над 300 жертви на COVID-19 в Африка Над 300 жертви на COVID-19 в Африка  Кметът на Ню Йорк прикани за обща готовност на медицинския личен състав Кметът на Ню Йорк прикани за обща готовност на медицинския личен състав
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР