Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп обмисля поставянето на някои щати под карантина, включително Ню Йорк

Президентът на САЩ Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че обмисля поставянето на някои щати под карантина заради пандемията от коронавируса, включително Ню Йорк, който е новият ѝ епицентър в страната, предадоха Франс прес и Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3000
" Бихме искали Ню Йорк да бъде поставен под краткосрочна, двуседмична карантина, защото е гореща точка. Ню Йорк, Ню Джърси, може би още едно-две други места, някои части на Кънектикът. Мисля по въпроса ", каза Тръмп.

Де Блазио: Ню Йорк може да остане затворен до края на май, повече от половината от населението може да се зарази с коронавирус

Той уточни, че евентуалната карантина няма да се отрази на търговията " по никакъв начин ", но отбеляза, че жители на Ню Йорк напускат щата, а " ние не искаме това ".

Потвърдените случаи на заразяване в САЩ надхвърлят 115 000, а над 1900 души са починали. В щатите Ню Йорк, Ню Джърси и Кънектикът има общо най-малко 64 000 заразени и 895 починали, като на Ню Йорк се падат 52 318 заразени и 728 починали.

Тръмп заплаши, че ще принуди General Motors да прави респиратори

Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо заяви, че е разговарял тази сутрин с Тръмп и че тази тема не е била повдигната.

" Даже не знам какво значи това. Не знам как това би могло да се приложи от законова гледна точка и не знам какво би се постигнало от медицинска гледна точка ", заяви Куомо. Той също така съобщи, че Ню Йорк отлага първичните си партийни избори за издигане на кандидат-президенти за вота през ноември от 28 април за 23 юни, предаде БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3000  Изпълнителният шеф на КРИБ: Благодаря на Бойко Борисов, че ще прегледа карантинирането на ТИР-овете на Дунав мост  Изпълнителният шеф на КРИБ: Благодаря на Бойко Борисов, че ще прегледа карантинирането на ТИР-овете на Дунав мост   Броят на инфектираните с ковид в Гърция надвиши 1000 Броят на инфектираните с ковид в Гърция надвиши 1000  Папа Франциск и най-близките му сътрудници не са инфектирани с ковид Папа Франциск и най-близките му сътрудници не са инфектирани с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР