Президентът Румен Радев изпрати съболезнователен адрес до роднините и близките

...
Президентът Румен Радев изпрати съболезнователен адрес до роднините и близките
Коментари Харесай

Президентът Радев с разтърсващи думи за собственика на "Фокус" Красимир Узунов

Президентът Румен Радев изпрати съболезнователен адрес до роднините и близките на Красимир Узунов - създател на Информационна агенция " Фокус ", автор на книги и задълбочени публикации по проблемите на Западните Балкани, националната сигурност и българската военна история, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

" Напусна ни един голям човек и родолюбец, който посвети живота си на България като офицер от Българската армия, а впоследствие като журналист, писател, общественик ", пише държавният глава.

Внезапно почина собственикът на агенция " Фокус " Красимир Узунов

Радев отбелязва, че създадените от Красимир Узунов информационна агенция и верига от радиостанции са се превърнали не само в синоним на обективна информация, но имат съществен принос и за патриотичното възпитание и отстояването на българщината сред сънародниците ни зад граница.

" Патриотичното дело на Красимир Узунов ще бъде помнено, защото то в пълна степен бе олицетворявано от думите на легендарния командир и педагог полковник Борис Дрангов: " Животът не се мери по дължина, а по съдържание ", пише президентът Румен Радев в съболезнователния адрес.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР