Представители на властите в Северна Италия изразяват опасения, че жертвите

...
Представители на властите в Северна Италия изразяват опасения, че жертвите
Коментари Харесай

Жертвите на коронавируса в Италия са повече от тези, които се съобщават официално

Представители на властите в Северна Италия изразяват опасения, че жертвите на коронавируса са повече от тези, които се съобщават официално.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2685
В община Нембро, намираща се в непосредствена близост до Бергамо (италианския град, засегнат най-сериозно от пандемията от коронавирус) и с население от 12 000 души, официалният брой на починалите от COVID-19 е 31, пишат в статия, публикувана днес във в. " Кориере дела сера ", Лука Форести, представител на здравните власти, и Клаудио Канчели, кмет на Нембро, предаде БТА.

Злокобно видео от спешно отделение на болница в Италия

" Нещо в тази бройка не ни се стори убедително и отидохме да проверим статистиките за средния брой на починалите в общината за периода януари-март през минали години. Броят на починалите при нормални условия се оказа около 35 души, а тази година сме регистрирали 158, т.е. със 123 повече от обичайно ", пишат Форести и Канчели, които са лекари по образование.

Те разкриват също, че и в други малки общини в региона се наблюдава същата аномалия. Кметът на Бреша Емилио Дел Боно също твърди от вчера, че броят на заразените и починалите от коронавируса е по-голям от този, който се съобщава официално.

Италия, където има близо 75 000 заразени и 7503 смъртни случая от коронавирус, остава страната, най-тежко засегната от пандемията.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2685  Над 500 000 са заболелите от COVID-19 по света Над 500 000 са заболелите от COVID-19 по света  Петима души в региона на Пирот са заболели от COVID-19 Петима души в региона на Пирот са заболели от COVID-19  Индия удължи до 14 април възбраната за интернационалните пътнически полети поради ковид Индия удължи до 14 април възбраната за интернационалните пътнически полети поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР