Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер
Коментари Харесай

Фон дер Лайен ще говори пред ЕП преди дебатите за ваксините

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е ще говори в Европарламента преди началото на дебатите, посветени на стратегията за ваксиниране срещу Covid-19.

Част от евродепутатите вече критикуваха Комисията за силна зависимост от фармацевтичните дружества. Според депутатите тя не дава възможност да бъдат оповестени сключените договори за ваксините.

Те виждат проблем и с прозрачността за доставките в страните-членки, макар да са закупени достатъчно дози, с които хората в Общността да бъдат ваксинирани два пъти.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19550  Португалия остава под карантина доникъде на март? Португалия остава под карантина доникъде на март?  Проучват се две нови разновидности на Коронавирус, открити в Англия Проучват се две нови разновидности на Коронавирус, открити в Англия  Перу стартира имунизацията против COVID-19 с китайска ваксина Перу стартира имунизацията против COVID-19 с китайска ваксина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР