Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер
Коментари Харесай

Европейската комисия е обезпокоена за демокрацията в Унгария

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е изрази своите притеснения по повод приетите в Унгария извънредни мерки за борба с коронавируса, които дават на премиера на страната Виктор Орбан нерегулирани и безсрочни правомощия, предава AFP.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3783
Председателят на ЕК заяви, че макар страните от Европейския съюз да имат нужда от извънредни мерки, за да се борят с епидемията, тя смята, че някои от тях стигат твърде далеч и биха застрашили демократичните принципи.

Орбан ще управлява с укази

,,Притеснена съм, че някои мерки стигат твърде далеч и по-конкретно съм притеснена за ситуацията в Унгария``, сподели тя, цитирана от ``Фокус``.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3783  Безработните в Ейре са повече, в сравнение с по времето на финансовата рецесия Безработните в Ейре са повече, в сравнение с по времето на финансовата рецесия  „ Майчин дом “ получи 100 000 лв. подаяние от Пощенска банка в поддръжка на битката с Covid-19 „ Майчин дом “ получи 100 000 лв. подаяние от Пощенска банка в поддръжка на битката с Covid-19  Председателката на Европейска комисия се извини на Италия за закъснелия европейски отговор на пандемията Председателката на Европейска комисия се извини на Италия за закъснелия европейски отговор на пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР