Пред медиите доц. Мангъров потвърди, че сам е поискал да

...
Пред медиите доц. Мангъров потвърди, че сам е поискал да
Коментари Харесай

Доц. Мангъров за COVID-19: Това не е особено опасна инфекция

Пред медиите доц. Мангъров потвърди, че сам е поискал да влезе при пациентите с коронавирус. По думите му той смята, че трябва да се променят нещата по отношение на лечението, на продължителността на престоя и на мерките за изолация.

" Нещата могат да се правят по-прост и лек начин. Всички тези мерки със забулване са безмислени. Тука трябва да се действа по същия начин като при всяка нова остра респираторна инфекция ", отбеляза специалистът.

Доц. Мангъров увери, че ще спазва все пак правилата. Миенето на ръцете и носенето на престил

" Това не е особено опасна инфекция. Всяка нова инфекция се разпространява и ще мине през всички хора ", посочи той, но каза, че той още не е прекарал инфекцията.

Според Мангъров има хора в болниците, които могат да отидат на домашно лечение.

" Това е вирусно, нещо съвсем различно. Тези изменения, които се виждат на скенер, са типични за една вирусна инфекция. Това, което трябва дебело да се подчертае - това, което отличава Кодив от другите вируси, които са типични за този сезон, е, че докато при тях цялото нещо приключва за 7 до 10 дни. При Ковида при тези, които са симптоматични, острата фаза е 13-15 дни, плюс-минус 1-2 дни ", обясни подробно специалистът.

Той каза, че даването на антибиотик още в началото на инфекцията не е добре.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14729  1467 новозаразени с COVID-19 в Хърватия 1467 новозаразени с COVID-19 в Хърватия  Близо 100 са инфектираните с COVID-19 в учебните заведения на територията на Старозагорска област Близо 100 са инфектираните с COVID-19 в учебните заведения на територията на Старозагорска област  Доц. Мангъров се съгласи да отиде при Коронавирус пациентите

Доц. Мангъров се съгласи да отиде при Коронавирус пациентите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР