Преди няколко месеца НФСБ заговориха, че трябва да се промени

...
Преди няколко месеца НФСБ заговориха, че трябва да се промени
Коментари Харесай

Сидеров: Симеонов започна да открива и закрива автокефални църкви, сякаш са дискотеки на Слънчев бряг

Преди няколко месеца НФСБ заговориха, че трябва да се промени ръководството. Това не е нещо ново и сериозно. Това няма правна стойност. Това заяви Волен Сидеров в предаването " Още от деня ", коментирайки декларацията на НФСБ.

" Аз говоря от месеци, че трябва да се явим заедно на избори. Тези избори ще бъдат по-важни от вътрешнопарламентарните. Те са ключа към оцеляването на правителството. Нашата коалиция не е толкова важна. Дали ще си разменяме реплики със Симеонов не е важно. Важно е да вземем повече евродепутати от БСП и ДПС ", каза той.

" Погледът е много къс, а искам искам да го вдигнем от нашата махленска атмосфера и да го насочим към Европа. Там става революция, в която трябва да участваме. Имаме американски президент, който каза край на глобализма, идва времето на патриотизма ", заяви Сидеров.

" Не правя коалиция с Бареков. Бареков, който влезе заедно с Ангел Джамбазки, предложи листа към консервативния алианс. Той е предложил това и на Каракачанов и на Симеонов. Защо те не са дошли на консервативния форум не мога да кажа. Атака просто е поканена като партия да членува ", каза Сидеров.

" Симеонов започна да открива и закрива автокефални църкви, сякаш са дискотеки на Слънчев бряг. Това е недопустимо " добави Сидеров.

" Не знам защо трябва да се оправям с някого. Аз не правя стъпки да се отделям от коалицията. Правителството се изказва по всички въпроси, защо да не се изкаже и по въпроса за телевизия " Алфа ". Тя не е спирала. Надписите са вид телевизионно излъчване, включително надпис, който стои дълго време.

" Вицепремиерът Симеонов действа като Сорос - Сорос въвежда джендъризма и опита за въвеждане на Истанбулска конвенция. От ГЕРБ също имаше кръгове, които бяха готови да я приемат, защото " Европа иска ". Симеонов също беше готов да я подкрепи по едно време. Това да всяваш разкол в църквата също е типична соросова работа. Тези структури се занимават с това - да разбиват християнството. Симеонов да се поправи и да каже, че няма да прави разколи в църквата. Премиерът също трябва да му направи забележка ", каза Сидеров.

" Моята идея не е да се караме със Симеонов, а да се представим добре на предстоящите избори. Аз досега повтарях как трябва да сме заедно, имах и проект за това. Изложил съм го пред коалиционните ни партньори ", заяви лидерът на " Атака ".

" Мога да предложа кандидатура за главен секретар, ако някой ме пита. Лазаров би бил много точен на това място, но мога и друг да предложа. Не може да се говори, че обществото му няма доверие . Ако двамата с Цветанов имат някаква неприазън, това е друго нещо. Предлагам главният секретар да е от квотата на " Атака ", защото се нуждаем от стабилизация. За да си възвърнем доверието ни трябва човек с твърда ръка и характер. Аз обаче не клатя отношенията ни с ГЕРБ. Аз искам един добър резултат на тези избори ", завърши Сидеров.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР