Пред българския народ Баневи са най-големите престъпници. Вярвайте, на моменти

...
Пред българския народ Баневи са най-големите престъпници. Вярвайте, на моменти
Коментари Харесай

Майката на Евгения Банева: Не казвам, че са невинни! Понякога се питам човек ли родих, или сатана?!

Пред българския народ Баневи са най-големите престъпници. Вярвайте, на моменти се питам: Аз човек ли родих, или сатана?”. Това каза майката на Евгения Банева – Мария Генчева, която се появи днес в Апелативния съд, съобщава bTV. Съдът трябва да реши дали да остави семейство Баневи в ареста.

Аз не казвам, че те са невинни. Някой да чу такова нещо? Но има съд, който съд ще се произнесе”, уточни Мария Генчева. По думите ѝ върху Евгения и Николай Баневи се упражнява репресия и вероятно са най-репресираното семейство.

Генчева коментира и обвиненията срещу Евгения и Николай Баневи: „ Така както се говори, че „ Полимери” калкулирано можеше да даде толкова и толкова милиона, искам да ви попитам има ли нормален човек, който да ликвидира бизнес, носещ му такива дивиденти? Народът го е казал – кокошката, която снася златно яйце, не се коли! Заводът въобще не е бил това, което господин Борисов (премиерът Бойко Борисов) казва и това ще се докаже, че е така”.

Заседанието на съда за мерките на семейство Баневи започна със скандал. Съдебна охрана се опита да ограничи възможността семейство Баневи да бъдат записани от журналисти, въпреки изричното им желание.

Съдебна охрана не позволи на семейството да обясни на медиите как всичките им заводи са стигнали до фалит.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР