Правосъдният министър Данаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни

...
Правосъдният министър Данаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни
Коментари Харесай

Данаил Кирилов представи пред колегите си от ЕС предприетите от България мерки във връзка с извънредното положение

Правосъдният министър Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ " Св. е представил пред колегите си от ЕС предприетите от България законодателни и административни мерки във връзка с извънредното положение, съобщи ресорното ведомство. Срещата е била осъществена по видеоконферентна връзка.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4429
Кирилов е отбелязал и решението на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет за спиране на част от делата. Акцентът е бил върху тези мерки, които са пряко свързани със съдебното сътрудничество в рамите на ЕС.

Кирилов е обяснил, че са ограничени свижданията, отпуските и работата на външни обекти, както и че са взети мерки за обезопасяване на срещите между лишените от свобода и техните адвокати.

Данаил Кирилов участва в Съвет " Правосъдие ", посветен на коронавируса

Министрите на правосъдието се се обединили около мнението, че споделянето на информация за въвеждането и изпълнението на мерки на национално равнище следва да продължи редовно, като в максимална степен се използват възможностите на Европейските съдебни мрежи по наказателни и по граждански и търговски дела, Евроюст и Европейския портал за електронно правосъдие.

Както Комисията, така и държавите членки са подчертали, че в момент на извънредна ситуация е изключително важно да се приемат мерки, които да са временни и пропорционални. Те следва да съобразяват общите ценности на Европейския съюз и принципите на правовата държава.

Обмисля се създаване на кризисна група относно прилагането на Европейската заповед за арест.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4429  Тазгодишният месец март е измежду най-горещите, регистрирани в миналото Тазгодишният месец март е измежду най-горещите, регистрирани в миналото  БЛС и НЗОК се договориха - на всички лечебни заведения ще бъдат изплатени 85% от предстоящите в неепидемична конюнктура средномесечни приходи БЛС и НЗОК се договориха - на всички лечебни заведения ще бъдат изплатени 85% от предстоящите в неепидемична конюнктура средномесечни приходи  Общинската Втора МБАЛ работи в естествен темп и приема пациенти в другите си отделения и клиники Общинската Втора МБАЛ работи в естествен темп и приема пациенти в другите си отделения и клиники
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР