Правителството на Германия продължи до 14 юни срока на препоръката

...
Правителството на Германия продължи до 14 юни срока на препоръката
Коментари Харесай

Германското правителство продължи до средата на юни препоръката си да не се пътува в чужбина

Правителството на Германия продължи до 14 юни срока на препоръката към своите граждани да не пътуват в чужбина заради заплахите, свързани с коронавируса. Това съобщи днес германският министър на външните работи Хайко Маас, цитиран от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6661
" Длъжни бяхме да вземем такова решение, защото напредъкът в потушаването на пандемията засега не може да ни позволи да пътуваме безгрижно ", каза той.

По думите на министъра Германия е в контакт с партньорите от ЕС относно по-нататъшните действия. Той не можа да каже дали срокът на препоръката ще бъде продължен отново.

Германският външен министър подкрепи СЗО

Понастоящем всякакви туристически пътувания на територията на Германия са забранени.

Неотдавна Маас заяви, че гражданите не трябва да очакват " обичайния отпускарски сезон " през предстоящото лято, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6661  Депутат от ГЕРБ подари 100 защитни шлема за полицията във Велико Търново Депутат от ГЕРБ подари 100 защитни шлема за полицията във Велико Търново  Ето кои паркове са позволени за разходка в Кърджали Ето кои паркове са позволени за разходка в Кърджали  Осъдиха още двама за неспазване на карантина след завръщане от чужбина Осъдиха още двама за неспазване на карантина след завръщане от чужбина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР