Правителството на признатата единствено от Турция Севернокипърска турска република (СКТР)

...
Правителството на признатата единствено от Турция Севернокипърска турска република (СКТР)
Коментари Харесай

Полицейски час е в сила и в Северен Кипър, където има 70 случая на заразени с коронавирус

Правителството на признатата единствено от Турция Севернокипърска турска република (СКТР) наложи полицейски час за гражданите си като мярка за борба с коронавируса, съобщава " Хюриет дейли нюз ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3553
Забраната за излизане навън между 21 и 6 ч. е в сила от вчера и ще продължи до 5 април.

Кипър въведе нови по-строги мерки и наложи комендантски час

Кипърският турски вицепремиер и външен министър Кудрет Йозерсай заяви, че мярката се отнася до всички, като изрази разочарование, че въпреки призивите на властите хората са продължавали да излизат навън, особено вечер.

" Вече няма да може да се ходи на гости ", добави той.

Северен Кипър е потвърдил досега 70 случая на инфектирани с коронавирус, а един германски турист почина от COVID-19, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3553  Британски министър: Ситуацията с умряли от COVID-19 ще се утежнява още Британски министър: Ситуацията с умряли от COVID-19 ще се утежнява още  " Стомана Индъстри " редуцира 301 души  Ето по какъв начин ще се прави оценката на потребностите на хората с увреждания по време на изключителното състояние Ето по какъв начин ще се прави оценката на потребностите на хората с увреждания по време на изключителното състояние
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР