Правителството на Южна Корея въведе днес допълни мерки срещу разпространението

...
Правителството на Южна Корея въведе днес допълни мерки срещу разпространението
Коментари Харесай

Южна Корея въведе допълни мерки срещу разпространението на COVID-19 след скок на случаите на заразяване

Правителството на Южна Корея въведе днес допълни мерки срещу разпространението на коронавируса след скок на случаите на заразяване за втори пореден ден, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

През последното денонощие в страната са регистрирани 166 нови случая на коронавирус, от които само 11 са внесени от чужбина.

Вчера бе съобщено за 138 случая за денонощие. Общият брой на заразените в страната достигна 15 039, а на починалите - 305.

В отговор на внезапния скок на броя на заразените правителството наложи редица ограничения в района на Сеул и съседната провинция Кьонги-до. Социални центрове, библиотеки и музеи ще останат затворени през следващите две седмици.

Клубове, караоке барове, спортни салони и концертни зали също може отново да бъдат затворени, ако не спазват предписанията за предпазване от коронавируса. Футболните и бейзболните мачове отново ще се играят без публика, след като стадионите досега бяха частично отворени за феновете.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11491  Музеи и галерии в Ню Йорк отварят още веднъж на 24 август Музеи и галерии в Ню Йорк отварят още веднъж на 24 август  Произведена е първата партида от съветската ваксина за Covid-19 Произведена е първата партида от съветската ваксина за Covid-19  Проф. Ангелов: Държавата разполага със ресурси, задоволителни да обезпечат лечебните заведения във всички точки на страната Проф. Ангелов: Държавата разполага със ресурси, задоволителни да обезпечат лечебните заведения във всички точки на страната
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР