Правителството на Северна Македония реши днес да въведе забрана за

...
Правителството на Северна Македония реши днес да въведе забрана за
Коментари Харесай

Скопие ограничава движението на хора през уикендите

Правителството на Северна Македония реши днес да въведе забрана за движение за всички граждани от 16:00 часа до 5:00 часа през уикендите, за да ограничи разпространението на коронавируса, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2498
Решението на правителството бе оповестено от правителствения говорител Мухамед Ходжа след днешната пресконференция на министъра на здравеопазването Венко Филипче, който съобщи за нов смъртен случай и нови заразени от коронавирус.

В Северна Македония ще прилагат лечебната комбинация за COVID-19 за определена група болни

„ Всички други забрани остават в сила. Съветваме ви да следвате препоръките и мерките на компетентните институции “, каза Ходжа.

По-рано днес Филипче съобщи, че в клиниката за инфекциозни болести в Скопие е починала 66-годишна пациентка от Дебър, заразена с Covid-19, която от дълго време бе на респиратор. Това е третата жертва на коронавируса в страната. Жената и нейният съпруг са били диагностицирани на 6 март, след като се върнали от Италия.

Първоначално и двамата бяха в стабилно състояние, но при жената симптомите се влошиха и тя бе поставена на респиратор. Филипче съобщи, че през последните 24 часа са регистрирани нови 29 случая на заразени с коронавирус, с което общият им брой е достигнал 177 души.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2498  Дезинфектират пирамидите в Египет Дезинфектират пирамидите в Египет  Готов е новият модифициран вид на постановлението за схемата 60:40 Готов е новият модифициран вид на постановлението за схемата 60:40  Светлинно шоу в поддръжка на борещите се против ковид Светлинно шоу в поддръжка на борещите се против ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР