Правителството на САЩ обяви вчера, че смекчава правилата, които възпрепятстват

...
Правителството на САЩ обяви вчера, че смекчава правилата, които възпрепятстват
Коментари Харесай

САЩ разреши на хомосексуалните да даряват кръв

Правителството на САЩ обяви вчера, че смекчава правилата, които възпрепятстват по-голямата част от гейовете да даряват кръв. Причината е остър недостиг заради епидемията от Ковид-19, предадоха БТА и Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3877
От 2015 г. мъжете, които са имали хомосексуални отношения през последните 12 месеца, не можеха да даряват кръв в САЩ. Този период сега е намален на три месеца, съобщи Агенцията за контрол на храните и лекарствата.

Тримесечното правило се отнася и за жени, които са правили секс с гейове или бисексуални мъже. То се отнася и за хора, които са си правили наскоро татуировки или пиърсинг, както и за тези, които са били в страни, където има висок риск от зараза с малария. Преди правилото за 12-те месеца се отнасяше за всички тези групи.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3877  Китай заяви за 31 нови случая на болест с ковид Китай заяви за 31 нови случая на болест с ковид  Полева болница ще бъде открита в изложбен център в Стокхолм Полева болница ще бъде открита в изложбен център в Стокхолм  Д-р Гергана Николова: Много мъчно се намират маски Д-р Гергана Николова: Много мъчно се намират маски
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР