Правителството на Михаил Мишустин е в постоянна връзка с бизнеса,

...
Правителството на Михаил Мишустин е в постоянна връзка с бизнеса,
Коментари Харесай

Владимир Путин: Кабинетът е в постоянна връзка с бизнеса

Правителството на Михаил Мишустин е в постоянна връзка с бизнеса, това е казал руският президент Владимир Путин по време на среща с представители на предприемаческите среди.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2592
Държавният глава е заявил, че между кабинета в Москва, от една страна, и бизнеса, от друга, комуникацията е била почти денонощна. " Властта много добре разбира, че малките предприятия са най-застрашените от икономическата ситуация, която се усложни заради световната пандемия от коронавирус ", е посочил още той.

Руски предприемачи: Пазарът на стоки може да се върне с над век назад

Путин също е казал, че кабинетът е разглеждал възможността малките и средни предприятия да получат квота от 15 процента при търговете за държавните поръчки.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2592  Над 1000 жертви на ковид в Съединени американски щати Над 1000 жертви на ковид в Съединени американски щати  Доцент от ВМА със препоръки и хрумвания по какъв начин да се оправим с гнева и скуката по време на карантина Доцент от ВМА със препоръки и хрумвания по какъв начин да се оправим с гнева и скуката по време на карантина  Експерти регистрират 60% по-малко полети в Европа Експерти регистрират 60% по-малко полети в Европа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР