Правителството на Михаил Мишустин е в постоянна връзка с бизнеса,

Правителството на Михаил Мишустин е в постоянна връзка с бизнеса, ...

Владимир Путин: Кабинетът е в постоянна връзка с бизнеса.


Правителството на Михаил Мишустин е в постоянна връзка с бизнеса, това е казал руският президент Владимир Путин по време на среща с представители на предприемаческите среди.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2592
Държавният глава е заявил, че между кабинета в Москва, от една страна, и бизнеса, от друга, комуникацията е била почти денонощна. "Властта много добре разбира, че малките предприятия са най-застрашените от икономическата ситуация, която се усложни заради световната пандемия от коронавирус", е посочил още той.

Руски предприемачи: Пазарът на стоки може да се върне с над век назад

Путин също е казал, че кабинетът е разглеждал възможността малките и средни предприятия да получат квота от 15 процента при търговете за държавните поръчки.

 
Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 2592 Над 1000 жертви на коронавируса в САЩ Над 1000 жертви на коронавируса в САЩ Доцент от ВМА със съвети и идеи как да се справим с гнева и скуката по време на карантина Доцент от ВМА със съвети и идеи как да се справим с гнева и скуката по време на карантина Експерти отчитат 60% по-малко полети в Европа Експерти отчитат 60% по-малко полети в Европа
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg