Правителството е изчерпано, каквито и промени да прави, не може

...
Правителството е изчерпано, каквито и промени да прави, не може
Коментари Харесай

И Йордан Цонев с много остър коментар покрай оставките на министрите

Правителството е изчерпано, каквито и промени да прави, не може да промени усещането на немощ. Това каза зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев преди гласуването на министерските оставки.

„ Вижте с какво се занимава правителството след Председателството – интриги, коалиционни разпри, малката, голямата коалиция, проблемите между двете. Това ли е дневният ред на обществото “, коментира той. „ Един вицепремиер ходи цяло лято и се хвали, че затворил две дискотеки. Представяте ли си какъв е мащабът на мисленето в главата на този човек “, посочи Йордан Цонев.

„ Има пълен срив на чуждестранните инвестиции и не само на тях, а на всички за първите 7 месеца на годината. Това е най-важният критерий за една страна, как външния бизнес усеща тази стабилност “, обяви той. „ България прие унизителни условия за еврозоната, каквито нито едно правителство не може да си позволи “, посочи Цонев. „ Това са само два примера за това как работи правителството, за управленския хаос, за липсата на визия. Днес дебатът не трябва да бъде за оставки и назначения, а за това накъде върви страната “, каза още депутатът от ДПС.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР