Появиха се ексклузивни кадри как маскирани бандити обират магазин в

...
Появиха се ексклузивни кадри как маскирани бандити обират магазин в
Коментари Харесай

Ексклузивно ВИДЕО показа как бандити обират за минути магазин

Появиха се ексклузивни кадри как маскирани бандити обират магазин в Криводол. Престъплението е извършено в нощта срещу неделя. Разбита била стъклената входна врата на хранителен магазин в градчето. От там било задигнато неустановено количество цигари, монетник с монети, лотарийни билети и ваучери за мобилни оператори, предаде BulNews.bg.

От записите на охранителните камери на обекта става ясно, че обирджиите са били четирима. Лицата им са скрити под маски, всички са с шапки и качулки, за да не бъдат разпознати, а на ръцете си имат ръкавици.

50 минути след полунощ те са заснети как обикалят магазина отвън. В продължение на няколко минути бандитите оглеждат района и съставят план за действие. На друг запис от вътре в обекта се вижда, как крадците влизат вътре, като разбиват вратата и с ловки движения прибират плячката си.

Крадците са в магазина по-малко от минута. След това бързо побягват от мястото.

Към 1 часа собственикът на обекта е подал сигнал в полицията за престъплението. Той е предоставил записите от камерите на следователите и те издирват престъпниците. Бизнесменът моли, ако някой разпознае бандитите, да сигнализира на телефон 112.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР