Почти събрани са средствата за закупуване на шоков фризер за

...
Почти събрани са средствата за закупуване на шоков фризер за
Коментари Харесай

Почти събрани са средствата за закупуване на шоков фризер за кръвна плазма в Пловдив

Почти събрани са средствата за закупуване на шоков фризер за кръвна плазма в Пловдив.

Това съобщи на благотворителната кампания на Римския стадион в Пловдив инициаторът Нели Иванова от Лайънс клуб Пловдив-Филипополис, които са инициатори за набиране на сумата за апарата, който ще бъде дарен на Центъра по трансфузионна хематология - Пловдив за съхранение на плазмата за лечение на Ковид-19.

До момента е събрана сумата от 77 000 лева, каквато е цената на апарата без ДДС. Сега остава да бъде събрана и сумата за ДДС, която е 16 000 лева.

Основно бизнесът на Пловдив е помогнал, като и занапред ще очакваме помощ, защото трябват средства за консумативи, уточни още Нели Иванова.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15400  И певицата Прея хвана COVID-19 И певицата Прея хвана COVID-19  Кметът на Бургас желае спомагателни средства за закупуване на здравна инсталация, защитни дрехи и защитни средства за лечебните заведения Кметът на Бургас желае спомагателни средства за закупуване на здравна инсталация, защитни дрехи и защитни средства за лечебните заведения  Община Варна финансира разкриване нa Коронавирус кабинети в пет медицински центъра Община Варна финансира разкриване нa Коронавирус кабинети в пет медицински центъра
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР