Последният пациент с COVID-19 вече е излекуван и изписан от

...
Последният пациент с COVID-19 вече е излекуван и изписан от
Коментари Харесай

Последният пациент с COVID-19 е изписан от болницата в Лом

Последният пациент с COVID-19 вече е излекуван и изписан от МБАЛ " Свети Николай Чудотворец " в Лом, съобщиха от ръководството на болницата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8563
Над два месеца в инфекциозното отделение на болницата се лекуваха пациенти с коронавирус. Сред тях беше лекар от същото инфекциозно отделение, който успешно се излекува, а също възрастни хора от домовете в село Орешец и град Кула във Видинска област. Седем от старите хора бяха излекувани, четирима починаха.

Огнище на COVID-19 в Дом за стари хора в Кула

След изписването на последния пациент с COVID-19 инфекциозното отделение вече е щателно дезинфекцироно, а в момента се обособява сектор за лечение на коронавирус и сектор за други инфекциозни болести, уточниха от болницата в Лом.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8563  Руски ексминистър умря от ковид Руски ексминистър умря от ковид  Още 6 лица от област Видин са излекувани от COVID-19 Още 6 лица от област Видин са излекувани от COVID-19  Кремъл: Ще се поинтересуваме от здравето на Рамзан Кадиров Кремъл: Ще се поинтересуваме от здравето на Рамзан Кадиров
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР