Последните данни са за стабилно разпространение на коронавируса у нас,

...
Последните данни са за стабилно разпространение на коронавируса у нас,
Коментари Харесай

Д-р Николай Габровски напомни защо трябва да сме предпазливи заради COVID-19

Последните данни са за стабилно разпространение на коронавируса у нас, но трябва да сме предпазливи. Трябва да има дистанция, трябва да има хигиена. Това каза неврохирургът д-р Николай Габровски, зам.-директор на " Пирогов " и на Българския лекарски съюз.

" Повечето лечебни заведения, които са имали болни с Коронавирус вече имат ясно разписани протоколи. Около 30 души има в “Пирогов “ към момента. Нещата са напълно усвоение от персонала ", каза той пред Нова телевизия.

По думите му всичко е разписано от транспорта до лечението на заразен пациент.

Д-р Габровски изрази голямото си съжаление за загубите от коронавируса. Подчерта, че има починали медици и не малко заразени. Д-р Габровски напомни, че работещите в болниците са най-застрашени.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11849  Губернаторът на бразилския щат Рио де Жанейро свален от поста поради корупция Губернаторът на бразилския щат Рио де Жанейро свален от поста поради корупция  Амстердам и Ротердам се отхвърлят от наложителните маски Амстердам и Ротердам се отхвърлят от наложителните маски  Канада удължи до 30 септември възбраната за интернационалните пътувания Канада удължи до 30 септември възбраната за интернационалните пътувания
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР