Посетителите на Айфеловата кула могат отново да се насладят на

...
Посетителите на Айфеловата кула могат отново да се насладят на
Коментари Харесай

Айфеловата кула отваря терасата си за партита

Посетителите на Айфеловата кула могат отново да се насладят на едно питие и дори да потанцуват на лятната й тераса със зашеметяваща гледка към Париж, която бе отворена тази седмица, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10307
Кулата бе затворена в средата на март заради епидемията от коронавируса, преживя най-дългия период на затваряне от Втората световна война насам, но от 25 юни отново приема посетители.

Терасата й, която се издига на 57 метра над земята, разполага с бар, който може да приеме между 300 и 350 души по време на диджей партита, предвидени да се провеждат всеки четвъртък и петък вечер до 28 август, каза Патрик Бранко Руиво, управляващ директор на Айфеловата кула.

Въпреки че за всички посетители на кулата има изискване да са с маски и да спазват физическа дистанция, малцина на проявата по откриването на терасата на 9 юли носеха маски, пише БТА.

Айфеловата кула обикновено приема близо 7 милиона посетители годишно, 75 процента от които чуждестранни туристи. Но тъй като все още международните пътувания не са толкова интензивни като преди пандемията, вечето посетители в близко бъдеще се очаква да бъдат от Франция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10307  От през днешния ден към този момент не важат карантините ограничения за доста от идващите във Англия От през днешния ден към този момент не важат карантините ограничения за доста от идващите във Англия  Затегнати ограничения възпламениха Атина

Затегнати ограничения възпламениха Атина  592 нови случая на ковид в Румъния през последното денонощие 592 нови случая на ковид в Румъния през последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР