Поредна снимка на училищна закуска потресе социалните мрежи. Случаят е

Поредна снимка на училищна закуска потресе социалните мрежи. Случаят е ...

Само в БЛИЦ! Мрежата се изчерви от свян заради закуска, която раздават в училищата в Монтана.Поредна снимка на училищна закуска потресе социалните мрежи. Случаят е от Монтана. Този път на хлапетата се предлага да капнат кренвирш с питка.

Проблемът обаче не е само в двуцветния сбръчкан кренвирш, но и във външния вид на комбинацията му с питката. В коментар към снимките пише: "За хората с мръсно подсъзнание - това е питка с кренвирш, която раздават на децата ни в монтанските училища !"
 
 
 
 


Веднага фотосите бяха споделени десетки пъти, а под тях заваляха коментари.

Припомняме, че това не е първият път, в който училищна закуска предизвиква възмущение в социалните мрежи.Както БЛИЦ писа преди дни във фейсбук групата "Забелязано в Ловеч" жена публикува снимка на краставица, която, по думите й, детето й е получило в ОУ " Професор Димитър Димов". "Закуската ни днес в училище!", пише възмутената майка. А според менюто е трябвало да раздават плодове! Голяма част от потребителите в мрежата са възмутени от гаврата с децата. А други с насмешка отбелязват, че сигурно съвсем скоро хлапетата ще започнат да получават и алкохол за салатата си. 
 

Източник: blitz.bg