По разпореждане на кмета на Пловдив Здравко Димитров бяха извършени

...
По разпореждане на кмета на Пловдив Здравко Димитров бяха извършени
Коментари Харесай

Солени глоби за претъпкани автобуси в Пловдив заради коронавируса

По разпореждане на кмета на Пловдив Здравко Димитров бяха извършени проверки на всички превозвачи заради претъпканите автобуси в пиковите часове и са наложени санкции от по 5 000 лв.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3430
Осем екипа от служители ОП„ Организация и контрол на транспорт “ и Държавната автомобилна инспекция са разположени на възлови места из града и правят проверки на абсолютно всички фирми.

" Установихме, че някои от тях в часовете с най-натоварен трафик използват и по-малка от 70 места вместимост за пътници, което е грубо нарушение на моята заповед. Допълнително глоби от по 1000 лева са наложени и за неспазване на маршрутното разписание и неделен график в пиковите часове. При следващо провинение сумата ще нарасне на 5000 лева ", обясни кметът.

20 нови случая на COVID-19 у нас - общо станаха 399

Проверките на служители на ОП „ Организация и контрол по транспорта “ и Държавната автомобилна инспекция се извършват всеки ден, като освен на терен наблюдението става и през GPS системата за следене на градския транспорт.

Правят се и моментни снимки, като доказателство за неспазване на общинските разпоредби, които кореспондират с тези на Националния оперативен щаб за ограничаване струпване на хора на едно място с оглед превенция на разпространението на коронавирус.

Контролът ще продължи до обявяване края на извънредното положение в страната.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3430  20 нови случая на COVID-19 у нас - общо станаха 399 20 нови случая на COVID-19 у нас - общо станаха 399  КРИБ: Хубаво би било с изключение на тези 60% от заплатата страната да поеме и осигуровките КРИБ: Хубаво би било с изключение на тези 60% от заплатата страната да поеме и осигуровките  Ето по какъв начин дронове ще пазят опустелите поради ковид вилни зони в Русенско Ето по какъв начин дронове ще пазят опустелите поради ковид вилни зони в Русенско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР