Популярен водещ в Италия – Никола Поро, се оказа заразен

...
Популярен водещ в Италия – Никола Поро, се оказа заразен
Коментари Харесай

Популярен водещ в Италия бори COVID-19 в домашни условия

Популярен водещ в Италия – Никола Поро, се оказа заразен с коронавирус. Цялата редакция на предаването му е била поставена под карантина. Той разказа как се бори със заболяването в домашни условия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4243
" Взимам на ден най-много по две хапчета " Такипирин ". Може би е измамно, но аз ви казвам, че в дните, в които имах 39 градуса температура, приемах това лекарство от 1000 грама. За кашлицата не съм пил нищо ", каза Поро пред Нова телевизия.

Над 9300 глобени в Италия само за ден за неспазване на самоизолацията

" Уредът, който измерва количеството кислород в кръвта е много важен. Купува се от аптеката. Когато бях болен, стойностите, които ми показваше, бяха между 91 и 92. Този предмет измерва способността на белите дробове да функционират правилно. Ако нивата спаднат под 90, трябва да се обадите на вашия личен лекар, дори да повикате Спешна помощ. Това е знак, че вирусът е в дробовете ви ", разкри водещият.

" Правете го, но винаги се консултирайте с вашия лекар. Семпло и лесно, това, което ви казвам обаче не замества лекарствата. Казвам ви го от личен опит ", сподели Поро.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4243  Над 9300 санкционирани в Италия единствено за ден за неспазване на самоизолирането Над 9300 санкционирани в Италия единствено за ден за неспазване на самоизолирането  Пепа Манева: Знаете ли по какъв начин живее семейство на актьори в България? Пепа Манева: Знаете ли по какъв начин живее семейство на актьори в България?  Йорданка Фандъкова: Няма рецесия с боклука в София Йорданка Фандъкова: Няма рецесия с боклука в София
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР