По-луксозната версия на Mercedes GLS – Maybach GLSполучи специално обгрижване

...
По-луксозната версия на Mercedes GLS – Maybach GLSполучи специално обгрижване
Коментари Харесай

Освен луксозен, Maybach GLS вече е и много бърз

По-луксозната версия на Mercedes GLS – Maybach GLSполучи специално обгрижване от тунинг студиото Brabus.Моделът вече генерира 800 конски сили и 950 нютон метра от своя 4.0-литров V8, което е повишение от 240 конски сили и 220 нютон метра спрямо стандартната версия.Благодарение на нови турбини и промени по софтуера, GLS вече може да се похвали с ускорение от 4.5 секунди до 100км/ч и електронно ограничена максимална скорост от 300км/ч.
`Освен

Промени има и във визията на огромния SUV, който е получил карбонови добавки върху предната и задната броня и допълнителни прагове. При конкретния модел е заложено изцяло на тъмен екстериор, а хромираните елементи са заменени с тъмно сиви. Подобен цвят са и джантите с размер от 24 цола.
`Освен

Екземпляра на снимките е решен в комбинация от оранжева кожа с черни и карбонови акценти по таблото, седалките и надписите Brabus. Разбира се смелото решение може да бъде заменено от различни цветове и материали по желание на клиента, като от тях зависи и цената на крайната версия.
`Освен

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР