Полицията в Смолян състави 13 акта за нарушаване на мерките

...
Полицията в Смолян състави 13 акта за нарушаване на мерките
Коментари Харесай

13 акта за нарушаване на противоепидемичните мерки в Смолян

Полицията в Смолян състави 13 акта за нарушаване на мерките и ограниченията, наложени по време на извънредното положение заради пандемията от коронавирус, съобщиха от ОД на МВР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5334
Преобладаваща част от санкциите са на хора, които се движили на обществени места без предпазни маски. Сред санкционираните е и собственик на търговски обект, допуснал събиране на повече хора в прилежащата територия около сградата.

От полицейската дирекция организират засилени проверки в населените места в област Смолян относно спазване на ограниченията. Ще се проверява доколко се изпълняват изискването за носене на предпазни маски, забраната за посещение на паркове, спортни и детски площадки, както и въведеното ограничение за посещение на магазини и аптеки от лица до 60 г. за интервала от 8.30 до 10.30 часа.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5334  Кризата с ковид опразни магазините и в Бургас Кризата с ковид опразни магазините и в Бургас  Трета жертва на COVID-19 измежду медицинския личен състав в Румъния Трета жертва на COVID-19 измежду медицинския личен състав в Румъния  Броят на умрелите от COVID-19 в Белгия надвиши 4000 Броят на умрелите от COVID-19 в Белгия надвиши 4000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР