По информация на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Разград, са

...
По информация на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Разград, са
Коментари Харесай

16 украинци, работили на Балкански поток край Трапище, са заразени с COVID-19

По информация на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Разград, са регистрирани 16 нови потвърдени случаи на заразени с COVID-19 в област Разград.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11251
Това са украинци, работещи на газопровода " Балкански поток " край лознишкото село Трапище, които вероятно са пренесли заразата от родината си, обясни областният управител Гюнай Хюсмен. По неговите думи всички заразени са изолирани в хотела в Разград, в който са били настанени, но не са имали контакти с местни хора.

297 новозаразени с COVID-19 у нас, починали са още 11 души

Взети са всички противоепидемиологични мерки, като обеззаразяване на хотела и изследване на персонала, като резултатите още не са излезли, допълни Хюсмен.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11251  Трети ден Украйна е с антирекорд по брой на инфектираните с COVID-19 Трети ден Украйна е с антирекорд по брой на инфектираните с COVID-19  " Индипендънт ": Следващите няколко месеца ще бъдат решаващи за държавното управление на Борис Джонсън  Случаите на ковид в Индия надвишиха 2 милиона Случаите на ковид в Индия надвишиха 2 милиона
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР