Под карантина в Силистренско са 965 души, показва справка от

...
Под карантина в Силистренско са 965 души, показва справка от
Коментари Харесай

Под карантина в Силистренско са 965 души

Под карантина в Силистренско са 965 души, показва справка от Областната администрация по данни на Регионалната здравна инспекция/РЗИ/ в Силистра.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3919
Няма нови случаи на заболели освен семейството българка и англичанин от с. Сребърна. Според съобщението двамата са в задоволително състояние. Приключена е карантината за 301 души от общия брой на поставените под карантина досега.

РЗИ поддържа добра комуникация с ОДМВР за установяване на нарушения във връзка с карантината от страна на определени граждани. Поддържат се контакти и с личните лекари. С гражданите без личен лекар се поддържа връзка по телефон, допълва БТА.

На ГКПП-Силистра се осъществява 24-часов граничен здравен контрол с инспектори от РЗИ и със служители на РЗОК. Инспектори от РЗИ дават и 24-часови дежурства на телефон 0879 170 186, на който граждани и служители от други ведомства отправят своите въпроси и сигнали, се казва в съобщението.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3919  Петима души нарушиха карантината си във Великотърновско Петима души нарушиха карантината си във Великотърновско  Домусчиеви подариха 250 000 лв. за хора в неравностойно състояние Домусчиеви подариха 250 000 лв. за хора в неравностойно състояние  Забравете тоалетната хартия - испанците се презапасяват с вино, бира и шоколад Забравете тоалетната хартия - испанците се презапасяват с вино, бира и шоколад
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР