Под една пета от пътниците в обществения транспорт в Москва

...
Под една пета от пътниците в обществения транспорт в Москва
Коментари Харесай

Москва:Под една пета от пътниците в обществения транспорт носят предпазни ръкавици

Под една пета от пътниците в обществения транспорт в Москва и Московска област носят предпазни ръкавици, а близо половината не носят маска на лицето. Това съобщи днес пресслужбата на транспортната администрация в руската столица, цитирана от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7642
" В различните видове транспорт с ръкавици са едва 17 процента от пътуващите, а с маска - 60 на сто ", се казва в комюникето.

В близо 200 станции на московското метро са поставени над 1100 контейнера с дезинфектант за ръце и предстои броят им да бъде увеличен. Такива съоръжения ще бъдат инсталирани за сметка на властите в руската столица и на 120 станции от крайградската железница.

Случаите на коронавирус в Русия превишиха 200 000

От 12 май в Москва и Московска област става задължително носенето на предпазни ръкавици и маска в обществения транспорт, на работните места и в магазините.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7642  Нова жертва на COVID-19 в Словения Нова жертва на COVID-19 в Словения  Гърция удължи до 21 май рестриктивните мерки в лагерите за бежанци Гърция удължи до 21 май рестриктивните мерки в лагерите за бежанци  Япония ще анулира предварително изключителните ограничения Япония ще анулира предварително изключителните ограничения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР