По време на овладяването на COVID-19 ние имахме проблеми, това

...
По време на овладяването на COVID-19 ние имахме проблеми, това
Коментари Харесай

Владимир Путин: Имахме проблеми

По време на овладяването на COVID-19 ние имахме проблеми, това е казал руският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10381
" Прилагането на мерките за ограничаването на разпространението на коронавирусната инфекция не мина гладко. Имаше известни проблеми, имаше и спънки ", е коментирал държавният глава по време на съвещание с правителството на ръководената от него страна. Той обаче не е конкретизирал проблемите и спънките.

Президентът в същото време е благодарил на своите съграждани за това, че са се обединили и са отговорили достойно на предизвикателството.

" Единият от резултатите от националното обединение е, че смъртността от COVID-19 в нашата страна е една от най-ниските. По този показател ние изпреварваме някои развити европейски страни ", категоричен е бил Путин.

" Борбата срещу вируса обаче не е свършила. Ние виждаме положителна тенденция в развитието на събитията, но не трябва да се отпускаме. Ние също трябва да гледаме напред и да се концентрираме върху преодоляването на щетите върху икономиката, нанесени от пандемията ", е казал още държавният глава.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10381  Русия заяви за 6500 нови случая на ковид Русия заяви за 6500 нови случая на ковид  Член на ИБ на Българска социалистическа партия е с позитивна проба за COVID-19 Член на ИБ на Българска социалистическа партия е с позитивна проба за COVID-19  Казахстан уважи с едноминутно безмълвие паметта на жертвите на новия ковид Казахстан уважи с едноминутно безмълвие паметта на жертвите на новия ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР