Повечето от новозаразените с коронавирус в Ямболска област са контактни

...
Повечето от новозаразените с коронавирус в Ямболска област са контактни
Коментари Харесай

В Ямболско: Повечето от новозаразените с коронавирус са контактни на заболели

Повечето от новозаразените с коронавирус в Ямболска област са контактни на заболели, някои от тях имат родствена връзка, съобщи директорът на РЗИ д-р Лиляна Генчева.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10254
Разпространението на вируса в региона вече е дифузно, не могат да се откроят огнища. Положителните проби продължават да излизат, защото РЗИ издирва и изследва контактните на заразените, поясни д-р Генчева.

Нов антирекорд! 240 са новите случаи на COVID-19 у нас

Случаите на заразени с COVID-19 в областта са 202, през изминалото денонощие има две положителни проби, едната е на роднина на заразен. Под карантина са 345 души, от които 40 са контактни на вече заразените.

Засега няма данни абитуриентските балове да са се отразили на заболеваемостта, но от РЗИ отново препоръчват да се спазват противоепидемичните мерки.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10254  Индия записва близо 25 000 нови случая на ковид Индия записва близо 25 000 нови случая на ковид  НА ЖИВО: Връщат някои от ограниченията поради COVID-19! НА ЖИВО: Връщат някои от ограниченията поради COVID-19!  Кучета дебнат за COVID-19 в ОАЕ Кучета дебнат за COVID-19 в ОАЕ
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР