Повече от 95 000 лева са постъпили в дарителската сметка

...
Повече от 95 000 лева са постъпили в дарителската сметка
Коментари Харесай

Повече от 95 000 лв събра от дарения видинската болница Св. Петка

Повече от 95 000 лева са постъпили в дарителската сметка на видинската болница " Св. Петка ", след като ръководството на здравното заведение отправи апел за дарения.

Информацията е публикувана на сайта на болницата, където прокуристът на лечебното заведение д-р Ивета Найденова е отправила благодарствен адрес до всички дарители. " За мен и ръководството на лечебното заведение е чест да работим съвместно в борбата с разпространението на с COVID-19, а всяка стотинка от направеното дарение ще бъде изразходвана по предназначение ", се казва в благодарствения адрес.

Най-голямото дарение е от Българската банка за развитие - 44 280 лева, 30 000 лева са постъпили от ЕлБи Булгарикум. Средства за болницата са дарили - по 5 000 лева Адан Н ЕООД и ЧСИ Виолета Томова, видинските прокурори са събрали и дарили 2 240 лева, Лайънс клуб Видин - 2 000 лева, Адвокатската колегия - 1 000 лева. Постъпили са още десетки дарения от фирми и физически лица.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3156
Очаква се днес дарения да направят и общинските съветници, които заседават извънредно, обявиха от Общински съвет Видин.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3156  Заради пандемията руснаците се запасяват с... презервативи и елда Заради пандемията руснаците се запасяват с... презервативи и елда  Намалява замърсяването на въздуха в огромните европейски градове Намалява замърсяването на въздуха в огромните европейски градове  Местните поданици в Ухан считат, че COVID-19 е лишил живота на 42 000 души Местните поданици в Ухан считат, че COVID-19 е лишил живота на 42 000 души
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР