Повече от 30 български полицаи работят в САЩ. Те, заедно

...
Повече от 30 български полицаи работят в САЩ. Те, заедно
Коментари Харесай

Над 30 българи са полицаи в Америка и се борят с COVID-19

Повече от 30 български полицаи работят в САЩ. Те, заедно със своите колеги, са на първа линия в поддържане на реда и борбата с коронавируса, отбеляза БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2973
Сънародниците ни полицаи са най-много в Чикаго, където е и най-голямата българска диаспора. Бе създадена и Българо-американска полицейска асоциация.

" Избягвайте паниката, мислете логично и със здрав разум. Прекратете разпространението на коронавируса, като си стоите в къщи. Не забравяйте да благодарите на хората, които работят в тези трудни времена " - това са написали на своята интернет страница членовете на организацията.

Около 200 американски града изпитват недостиг на маски и респиратори

Неин председател е Марио Вълков. Той служи в Мауи на Хаваите, следователката Диляна Николова е в щата Кентъки,. В шерифския офис на Сарасота във Флорида е шериф Асен Димитров, а офицер Вероника Метанова е в щата Уисконсин, но остава между Америка и Родината - работи в САЩ, но продължава да играе хокей за националния отбор на България, предаде още Националното радио.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2973  COVID-19 към този момент е открит и в Света гора COVID-19 към този момент е открит и в Света гора  Наздравица във виртуален пъб при самоизолация Наздравица във виртуален пъб при самоизолация  Ирански лекоатлет хвана ковид Ирански лекоатлет хвана ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР