Повече от осем километра е опашката от камиони на ГКПП

...
Повече от осем километра е опашката от камиони на ГКПП
Коментари Харесай

Повече от 8 километра е опашката от камиони на ГКПП Дунав мост при Русе

Повече от осем километра е опашката от камиони на ГКПП " Дунав мост " при Русе. Това съобщиха от " Гранична полиция ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2586
Преминаването през граничния пункт се забавя и заради обработката на данни, свързани с мерките срещу разпространението на коронавируса.



За последното денонощие през " Дунав мост " на вход и изход са преминали общо 1652 камиона. Граничният пункт е най-натовареният по границата ни с Румъния.

От общинската управа в Русе съобщиха, че вече е изграден буферен паркинг за 80 тежкотоварни автомобила. Площадката се намира край международния булевард " България ".

Опашки на входа за София от Драгичево заради проверките

Целта е да се намалят опашките от камиони по пътните платна, които изчакват да преминат " Дунав мост " на бул. " България " и в участъка между Русе и Мартен.

За организацията на движението се грижат два екипа на КАТ и един на общинското специализирано звено " КООРС ". Поставени са пътни знаци, указателни табели и маркировка, които да насочват шофьорите към буферния паркинг. Площадката е снабдена със санитарно-хигиенни възли и съдове за отпадък.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2586  Държавите от Африка със строги ограничения за битка с ковид Държавите от Африка със строги ограничения за битка с ковид  Окончателно: Парламентът краткотрайно стопира работа Окончателно: Парламентът краткотрайно стопира работа      " Атака " подкрепя промяната на метода на работа на Народното събрание при изключително състояние
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР