Повдигнаха обвинение за шофьора, който блъсна с кола полицай и

...
Повдигнаха обвинение за шофьора, който блъсна с кола полицай и
Коментари Харесай

Скандални разкрития за Захари, който помете безцеремонно и едва не уби полицай в София!

Повдигнаха обвинение за шофьора, който блъсна с кола полицай и избяга. Пред Темида Захари Чернев ще отговаря за причиняване на тежка телесна повреда при управление на МПС, за което законът предвижда от 3 до 12 години затвор, предаде bTV.

Прокуратурата ще настоява Чернев да остане за постоянно в ареста заради тежкото му провинение. Пред криминалистите Захари обяснил, че е в условна присъда, а колата която карал била с номера от друг автомобил и нямал книжка – за това решил да избяга. Беглецът се крие първо в столичния квартал „ Дружба” при приятел. Съседи подозират, че Захари идвал редовно в блока за наркотици.

Преди да арестува Захари, полицията е претърсила множество адреси в София. „ Това е от тези младежи, които са гледали много филми. В залата по цял ден се тренира, пият се анаболи и стероиди, правят си татуировки и той си мисли, че вече е един завършен гангстер”, обясни Ангел Бандъков от Криминална полиция - СДВР. В четвъртък съдът ще решава дали да остави Захари Чернев за постоянно в ареста. А тази сутрин раненият полицай беше опериран и остава в тежко състояние.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР