Победител от лотарията профука милиони, остана без дом и бе

...
Победител от лотарията профука милиони, остана без дом и бе
Коментари Харесай

Млад шотландец профука 10 млн. от лотарията и сега блъска за 10 паунда на час

Победител от лотарията профука милиони, остана без дом и бе принуден да изкарва прехраната си с тежък физически труд, съобщава The Sun.

През 2002 година 19-годишният Майкъл Каръл спечелил 9,7 млн. паунда от лотарията. Когато спечелил парите, той се отдал на живот. Той не спирал да се фука, че харчи по 10 000 паунда дневно, джиткал по улиците с лъскавия си „ Мерцедес”, на който пишело King of Chavs и хвърлял бургери и пилешки хапки по минувачите.





„ Милионите ми се изпариха за 10 години. Нямам нито дом, нито кола. Но не съжалявам. Лесно дойдоха, лесно си и заминаха”, признава Каръл. Мъжът признава, че е станал много по-щастлив, когато отново се наложило да започне работа.




Сега бившият милионер живее в Шотландия и работи по 12 часа на ден. „ Влача 50-килограмови торби с въглища и дърва”, разказва той.



По думите му, от шест часа сутринта до шест часа вечерта успява да достави 150 торби с въглища. И печели по 10 паунда на ден. " Понякога ми дават по няколко паунда за чай, това е смешно ", казва Карол.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР