Пловдивски полицай се превърна в истински герой, след като помогна

...
Пловдивски полицай се превърна в истински герой, след като помогна
Коментари Харесай

Пловдивският полицай Радко се превърна в истински герой за едно изпаднало в беда семейство

Пловдивски полицай се превърна в истински герой, след като помогна на семейство, изпаднало в беда на магистралата. За случката разказва " Марица ", позовавайки се на трогателния разказ на член на закъсалата фамилия.

На път за болницата, на сина на Гошо Христозов му прилошава и семейството спира в аварийната лента на магистралата. Благодарение на бързата намеса на пловдивски полицай обаче, историята има щастлив край.

" Историята ми трябва да се разкаже, за да се види, че и полицаите са добри хора! Искам да изкажа огромни благодарности на полицията на град Пловдив в лицето на Радко Маринов Пенев, който ни помогна бързо да стигнем до УМБАЛ " Свети Георги ".
Всичко се случи така: На 20.11. в един и половина сутринта, както си карахме по магистралата, преди Пловдив на болния (сина ми) му прилоша. Наложи ни се да спрем в аварийната лента. В този момент покрай нас мина полицейски автомобил, който, като ни видя, спря и се върна назад.

От колата излезе този офицер и ни попита какво има. Ние отговорихме, че караме болен за " Свети Георги ". Полицаят, без да губи повече време, каза, че нямало да можем да се оправим така лесно, за да стигнем до болницата и рече да караме след него, даже спряхме пред вратите на Спешна Помощ. Радвам се, че има хора като него!

За оказаното съдействие хиляди благодарности на г-н Пенев и Пловдивската Полиция! Хвала на такива хора!!! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР